Katedrál Üvegek

Üvegminták

A katedrálüveg egy olyan típusú üveg, amelyet főként a belsőépítészet során, az ajtók, vagy erkélyek beüvegezésére használnak fel. A katedrálüveg egy olyan, érdesen mintázott felületű üveg, amely egyáltalán nem vagy csak alig látszik át. A katedrálüvegek egyik oldala teljesen sima felületű, míg a másik oldal recés vagy mintázattal kerül kialakításra. Egyes darabok választhatóak bronz, féhér, sárga színben is. A katedrálüvegek színe és mintázata befolyásolja azt, hogy mekkora fényáteresztő képességgel rendelkezik az üveglap.


Lacobel és Matelac

Üvegminták

A matt vagy fényes kivitelben kapható Lacobel és Matlac festett síküveg termékek végtelen lehetőségeket kínálnak bármilyen belsőépítészeti projekt számára.

A Lacobel T és Matelac T ahogyan a nevükben szereplő T jelzi, edzhető, festett üvegtermékek, amelyek kíváló biztonsági funkciókat biztosítanak a hagyományos Lacobel és Matelac üvegekhez. Mivel ellenálnak a hőnek és a hősokknak, beltéren és kültéren is alkalmazhatóak, pl konyhai hátlapként. Az esztétika és a biztonság garantált.

További képekért kattintson:


Post Hoc Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el